BingoCafe ger dig gratis pengar (30 Euro) utan insättningskrav!

Hos BingoCafe kan du njuta av en spelupplevelse utöver det vanliga, genom deras nedladdningsbara mjukvara kan du njuta av 3D spel när det är som bäst i form av bingo, casino och slots.

Här får du som ny medlem hela 30 euro att spela för utan krav på insättning så du kan verkligen mjukstarta ditt spelande utan att riskera att förlora en enda krona, dessutom får du generösa insättningsbonusar när du väl känner för att göra en insättning. Trots att sidan inte är svensk gör du enkelt insättningar och uttag med bland annat det populära betalningsalternativet Neteller eller click2pay som är två väldigt kända metoder som även brukar finnas att använda sig av på svenska sidor.

Få 30 Euro helt gratis att spela bingo för!

Sidans design känns tidlös och med mycket varma toner får man något av en nostalgikänsla som är väldigt välkommen oavsett vem du är och vart du kommer ifrån. Du kan dessutom delta i turneringar och tävlingar dagligen med höga vinster som någon lycklig spelare kammar hem, och det finns ingen anledning till varför den lyckliga spelaren inte skulle kunna vara just du.

Du kan dessutom njuta av gratisbingo här varje dag i veckan, under två timmar erbjuds gratis spelande där du självklart vinner riktigt vinstpriser. Vilka tider dessa gratisbingospel rullar igång hittar du genom att klicka dig in på det schema som du enkelt hittar på hemsidan.

Innan du laddar ner mjukvaran till din dator kan du dessutom kolla på förhandvisningar på hemsidan där du ser vilka olika spel som finns och hur dom ser ut, du kan dessutom läsa igenom reglerna för varje spel redan här om du skulle vara nyfiken på exakt hur just det spelet är upplagt.

Skulle det dyka upp några frågor längs vägen så får du enkelt hjälp av den kunniga livesupporten som du hittar på hemsidan under hjälpfliken.

Så passa på att njuta av din välkomstbonus som du får när du registrerar dig och lycka till!

Spela bingo för 30 Euro gratis hos BingoCafe, klicka här!