Gratis Bingo

Gratis bingo är något som blivit riktigt populärt på nätet. Att kunna spela bingo direkt hemifrån och vinna pengar helt gratis är givetvis något som lockar många.
Men det finns massor av olika gratis bingo-sidor att välja bland och det kan vara svårt att hitta rätt.
Därför har vi på ProvaBingo.com bestämt oss för att lista våra absoluta favoriter när det gäller gratis bingo-sidor.

Utopia Bingo – Få 100 kr gratis att spela bingo för!

UtopiaBingo är en väldigt trevlig bingosida som ger alla bingospelare 100 kr så fort dom registrerar sig att spela gratis bingo för. Det här innebär att du kan vinna pengar utan att själv ha satsat en enda krona av dina egna pengar. Vi rekommenderar varmt UtopiaBingo.
För att få dina gratis bingo-pengar hos UtopiaBingo, klicka här!

PiggyBingo – Spela gratis bingo!

Den andra bingosidan vi väljer att rekommendera är PiggyBingo. PiggyBingo är en riktigt populär gratis bingo-sida och perfekt för dig som gillar färgen rosa. Precis som UtopiaBingo så ger PiggyBingo dig 100 kronor att sätta sprätt på så fort du har skapat ett konto hos dom, det tar bara ett par sekunder att fylla i alla fält och sedan så har du fått 100 kr att spela gratis bingo för.
För att få dina gratis bingo-pengar hos PiggyBingo, klicka här!

Givetvis finns det flera bra sidor att spela gratis bingo på men dessa två bingosidor som vi valt att rekommendera är något extra! Om du inte är nöjd med någon av dessa så läs våra små recensioner om bingosidor så kommer du säkert hitta en bra gratis bingo-sida som passar dig.

1 svar på ”Gratis Bingo”

Lämna en kommentar