Gratis bingopengar och 100 kr extra att spela bingo för!

Vi har skrivit om Caliber Bingo förr men det var väldigt längesedan och det har hänt mycket på deras bingosajt sedan dess så det är nog dax för en liten uppdatering om vad man hittar på Caliber Bingo idag.

Gratis pengar och 100 kr i bonus
En av de största nyheterna är att du kan få 110 kr gratis. Det fungerar på sättet att när du registrerat ett konto så får du direkt 10 kr, och när du sen gör din första insättning så kommer du att få 100 kr extra helt gratis att spela bingo för utöver summan du sätter in. Du måste sätta in 100 kr som minst och kommer då att ha 210 kr att sätta sprätt på!

Det pågår ständigt många olika kampanjer och det finns riktigt bra erbjudanden att ta del av. Vad sägs till exempel om att vara med och tävla om 1 års gratis bingospelande? Det är nog varje inbiten bingospelares stora dröm! Varje vecka pågår även en dragning där man kan vinna 1000 kr och det direktsänds från studion i Bingoparty-rummet, så glöm inte besöka det rummet för lite extra spänning!

Caliber Bingo
Caliber Bingo

Att skriva om alla slags kampanjer och erbjudanden skulle kunna ta en evighet, man kan även tävla om en lyxkryssning till Karibien och varje månad kan man spela gratis bingo, du ser i Caliber Bingos spelschema om vilka tider och datum som gäller.

Caliber Bingo har växt i snabb takt och numera så erbjuder man inte bara bingospel utan det finns även massor av roliga spelautomater och andra slags spel att prova på för alla som gillar det!

Spela hos Caliber Bingo! Klicka här och registrera dig!