Pingobingo – Erbjudanden, Kampanjer Och Bonusar

Pingobingo är en udda men rolig bingosida. Tilltalande på ett nytt, obeskrivligt sätt. Sidans design är inte lik något annat jag sett men man förstår ändå varför den ser ut som den gör. Det känns helt naturligt att navigera runt på pingobingo vilket bidrar till en bättre bingoupplevelse.

Pingobingo erbjuder 90-bollars och 75-bollars variant bingo, priset för en bricka brukar ligga mellan fem och tio kronor men kan variera. Självklart tillhandahåller pingobingo även chattspel, som det flesta andra moderna bingosidor numera gör. Det innebär att anställda från pingobingo har hand om spelet och delar ut extra vinster samt chattar med oss spelare.

När man registrerar sig på pingobingo får 100kr att spela för och sin första insättning matchar pingobingo med 100 %, därefter matchar pingobingo varje insättning man gör med 20%.

Pingobingos support är relativt bra. Det funkar så att man skickar ett mail som deras support sedan svarar på. Normalt sett brukar det gå väldigt fort, då säkerhet prioriteras på pingobingo. Betlaningsmetoderna är ytterliggare ett ämne som skvallrar om den saken, då man kan betala säkert via neteller, moneybookers eller helt enkelt med kreditkort om man så vill. Vill man prova något nytt ska man prova pingobingo.

Besök PingoBingo, klicka här!