Amorbingo

Amorbingo är en sida med ett brett sortiment. Perfekt att börja sin bingokarriär på. Amorbingo erbjuder bland annat Variantbingo, 58:an, Maxitrean, Svensk Superjackpott och Skandinavisk Superbingo. Det finns självklart också chattspel som börjar bli en standard bland bingosidor numera.

Chattspel innebär hur som helst att värdar är med och delar ut bonusar och extra tävlingar samt är allmänt trevliga gentemot spelarna. Tröttnar man på bingo kan man istället söka sig till deras casino eller kanske spela en spelautomat av något slag?

Amorbingo har en bra bonus för nya spelare. Som ny medlem får man 50kr att spela för, man får också en bonus på sin första insättning som Amorbingo matchar med 100% på upp till 1300kr.

Amorbingo kan mycket väl vara den sidan som har den bäst fungerande supporten jag någonsin stött på. Det går att chatta med supporten live, man kan skicka mail om man hellre vill det och självklart går det även att ringa mellan klockan 10.00 och 22.00 varje dag. Amorbingo kan göra just vad namnet antyder, väcka kärleken till bingo!

Klicka här för att besöka Amorbingo!