Rosabingo – Få dubbla bonusar!

Bonus är ett ord som låter väldigt fint i de flestas öron! Hos Rosabingo får man just nu 2 olika bonusar som ny kund. När du tar första steget och skapar ett helt nytt konto utan att du gör en insättning så kommer du automatiskt att få en välkomstgåva som består utav 100 kr som du kan börja sätta sprätt på direkt i vilket bingorum som helst som Rosabingo erbjuder!

Men det finns som sagt en bonus till som du kan utnyttja om du känner för det, det fungerar så att om du gör en insättning så kommer du att få dubbelt på den insättning som du gör ända upp till 2000 kr. Det innebär att om du sätter in 100 kr så har du 200 kr att spela för, eller om du sätter in 500 kr så kommer du ha hela 1000 kr till ditt förfogande, med tanke på alla bingovinster så kommer du förhoppningsvis kunna spela bingo dygnet runt om du nu skulle vilja göra det!

Dubbla bonusar hos Rosabingo

Det har gått riktigt bra för spelare hos Rosabingo, en spelare vid namn Bingoluf vann över 120 tusen kronor i bingorummet 1001, vilket är en helt fantastisk summa och i kasino-avdelningen så spelade Zdrachna på en spelautomat som gav henne 151 tusen kronor rakt in på kontot.

Är det kanske din tur redan idag? Ta tillfället i akt och använd de 100 kronorna till att spela för, det är ju helt gratis för dig och chanserna att vinna är stora!

Aktivera din bonus på 100 kr! Klicka här!