BingoDay – Engelsk Bingosida Med Stor Bonus

Bingoday är en nytänkande sida som välkomnar sina spelare. Det första man lägger märket till är utseendet på sidan som är väldigt mottagande och trevligt. Som ny medlem får man 200kr att spela för och en första insättningsbonus på 200 % upp till 1 000kr. Detta betyder att sätter man in 200kr kommer man ha 800kr att spela för. Därefter får man vid varje insättning en bonus på 25 % upp till 1 000kr, vilket är väldigt generöst. En flashklient gör att man inte måste ladda ner något till sin dator utan man kan börja spela på en gång.

Utbudet är också väldigt bra. Bingoday erbjuder allt man som bingospelare kan förvänta sig. 25-bollars och 90-bollars samt varianter av dessa. Det finns chattspel där chattvärdar har hand om spelet och delar ut bonusar samt chattar med spelarna.

Bingoday erbjuder också en väldigt omfattande support ifall man undrar något eller om något skulle strula. Dygnet runt, 365 dagar om året svarar de i telefonen, och det går givetvis också att skicka mail med sina frågor om man föredrar det.

Tröttnar man på bingo kan man klicka in sig på sektionen för spelautomater eller skraplotter. Turen kanske är med dig idag? Man vet aldrig!

Skapa ditt konto hos BingoDay här!