MariaBingo – Spela Gratis Bingo

Mariabingo är en professionell bingosida som har ett stort utbud av spel. Sidan är störst i Sverige på bingo vilket är mycket förståeligt med tanke på deras kärlek för bingo kombinerat med mycket förmånliga bonusar. När man registrerar sig på hemsidan får man 50kr att spela för och vid sin första insättning dubblar Mariabingo insättningsbeloppet på upp till 1300kr. Om du registrerar dig idag och sätter in 1300kr kommer du alltså att ha 2650kr att spela för.

Utbudet på Mariabingo är mångsidigt, det klassiska variantbingo finns självklart. Därutöver finns också 75-bollars bingo, 90-bollars bingo och mönsterbingo vilket duger gott för att tillfredställa även den mest inbitne bingospelaren. Sidan erbjuder också många typer av chattspel, i dessa finns chansen att vinna extra pengar, samtidigt får man prata lite med de trevliga värdarna på Mariabingo. Nöjer man sig inte där kan man helt enkelt gå vidare till Mariabingos casino-avdelning eller varför inte prova turen med en skraplott?

Man märker direkt att fokus har lagts vid servicen som är hög både vad gäller betalningsmetoder, utbetalning och support. Vill man ha hjälp med något kan man antingen skriva ett email eller ringa men live-support systemet är väldigt enkelt och låter dig chatta live med kundtjänsten på Mariabingo. Chatten är öppen mellan 09.00-24.00 och email besvaras under samma tider, men vill man ringa måste man göra det mellan 10.00 och 22.00. Mariabingo är helt klart en bra bingosida.

Spela hos MariaBingo, klicka här för att få gratis pengar!