Få en bingo bonus hos Bet365!

Bet365bingo har klivit in i rampljuset för att ta del av bingovärlden med ett skräll bestående av riktigt bra erbjudanden, kampanjer och nyheter. Istället för att bara låta bingon vara en liten del av det stora hela så ser man här satsningen på design som tilltalar många och en investering i flera typer av olika bingorum och spelnivåer.

Sidan lockar inte enbart genom sina vitsiga namn på alla bingorum utan erbjuder dessutom direktvinster på spel så som slots, kasino, skraplotter där du till låga insatser kan vinna riktigt stort. En tursam vinnare vann genom detta system hela 39.000.000 kr på sin favorit, vilket kan låta lite för bra för att vara sant men är direkt sanning.

Bet365 - Bingo

Här är det mycket som pågår mest hela tiden och efter att du gett det några minuter har du nog hitta något som passar just din smak och stil vad gäller spelade, du får till exempel 200kr extra att spela för när du för första gången sätter in 100kr och köper bingobrickor för dessa.

Låt dig inspireras genom att läsa om andra spelare vinster, se vilken potential sidan verkligen erbjuder och delta i chattspelen för att tjäna extra bonuspoäng. Efter en kväll på denna sida där det roliga aldrig tar slut och spelen alltid är igång så kommer du drömma om nummerdragningar och höga vinster – på ett positivt sätt. Dom bjuder dessutom på gratisspel – varje dag.

Skulle du någon gång stöta på några problem eller om det dyker upp några oväntade frågor kan du alltid prata med den erfarna personalen på supporten som finns där för att hjälpa dig med allting du kan tänkas behöva hjälp med. Bara ta kontakt med dom genom deras livechatt, mail eller helt enkelt genom deras telefonnummer – all information om detta hittar du enkelt på sidan.

Just nu får du en bingo bonus på 200 kr om du spelar för 100 kr!

Spela bingo hos Bet365, klicka här!