Rosabingo ger dig 100 kronor gratis utan insättning!

Om du är ute efter något fartfyllt, spännande, nytt och väldigt väldigt rosa så har du kommit till rätt ställe hos RosaBingo. Denna sida erbjuder dig klassiska bingospel med generösa vinster och som ny medlem får du ta del av en fantastisk bonus i form av hela 100 kronor utan någon som helst krav på insättning så du kan börja vinna redan idag utan att riskera att förlora något ur din egen kassa förrän du själv känner att du vill göra en insättning.

På plats här hittar du ett team som är redo att hjälpa dig vid minsta lilla funderingar – kundtjänsten! Dom finns där just för att hjälpa dig med vad du nu än kan ha för typer av funderingar eller frågor och du kan alltid förvänta dig ett trevligt professionellt bemötande. Du kan både skicka ett mail till dom eller ringa, vilket sätt som än passar dig bäst.

Rosabingo

Du navigerar enkelt fram bland väldesignade menyer som inte låter dig fundera alldeles för länge innan du hittat dig fram till det du söker och att bli medlem kommer inte ta dig mer än några minuter oavsett om du väljer att göra färdigt hela registreringen på en gång eller om du väljer att gå genom den väl genomtänkta snabbregistreringen – sedan är du redo att börja utforska helt nya chanser till storvinsten som vi alla går och suktar efter såhär efter sommaren.

Är du den som föredrar att skaka om saker och ting ibland och därför vill prova på lite nya saker så kan du inte bara spela bingo här utan du kan dessutom välja och vraka mellan spännande skraplotter till bra priser och du slipper skrapningarna som fastnar under naglarna, för att inte tala om tiden du sparar in på att slippa välja lotter i kassakön och kanske är du också den som vill tänka lite extra på miljön – oavsett så kan jag garantera att du kommer känna dig tillfreds med sätten RosaBingo låter dig spela på.

Få dina 100 kr hos Rosa Bingo nu, klicka här!