Gratis bingopengar hos Piggybingo under 2014!

Nu när 2014 är här så erbjuder Piggybingo 100kr gratis till alla nya spelare, dessutom så får man även skraplotter!

PiggyBingo är en charmig spelsida där du kan njuta av bingo i en mysig miljö, faktum är att man nästan inte kan låta bli att dra litegrann på smilbanden så fort man kommer in på denna sida.

Här borde du utan tvekan kunna hitta något bingospel som faller just dig i smaken då utbudet är väldigt bra och möjligheterna är många med låga priser på brickor och höga jackpottar. Du ser enkelt hur många spelare som är inloggade i vilket spelrum och kan därför själv välja om du föredrar att ha många trevliga medspelare eller om du är mer den som njuter av spelandet i mindre grupper.

Piggybingo lanserar kampanjer - 2014

Du har dessutom stora chanser till fler vinster om du är aktiv i någon av chattarna då chattvärdarna kör igång med sina chattspel som kan ge dig extra bonuspengar, detta är oftast en väldigt enkel process som går ut på att spelarna under bingorundan svarar på någon fråga i chatten och därigenom vinner lite extra på sidan av – så det är inte bara full bricka på bordet du behöver vänta på!

Sidan är enkel att navigera runt på och allt du kan tänkas fundera över vad gäller spelandet, hur insättningar och uttag fungerar, vad det finns för olika typer av bingo och så vidare så bör du utan bekymmer kunna hitta svaret på din fråga under någon av de informativa flikarna – bara klicka på det som verkar passa din fråga bäst! Skulle du ändå känna att du inte riktigt har alla de svar som du vill ha så kan du utan problem kontakta sidan support så får du snabb och effektiv hjälp med vad det än är du har på hjärtat.

Passa på och registrera dig idag så får du hela 100kr i bonuspengar att spela för, det blir en hel del brickor om du väljer spelrum med omsorg – så du spelar helt utan risk att förlora något. Skulle du sedan känna dig hemma här och att sidan är något för dig så får du 100% bonus på din första insättning direkt.

Hämta din bonus och dina gratis skraplotter nu, klicka här! Lycka till med bingospelandet!