Online Bingo – Registrera Dig Och Få 50 Kr Gratis

När man först kommer in på Online Bingo möts man av en fin hemsida, lite udda i branschen, men väldigt intressant. De har en vacker och simpel design som inbjuder till att utforska sidan ytterligare. Online bingo sticker liksom ut lite i mängden, inte enbart på grund av det fina yttre utan också vad som finns där bakom. Som ny medlem får man 50kr och Online bingo ser även till att matcha din första insättning med 200%, det betyder alltså att om du registrerar dig och sätter in 100kr får kommer du ha 350kr att spela för.

De ger dig även 50 % extra på din andra insättning på upp till 600kr. Bonusen är väldigt konkurrenskraftig, registreringen är smidig och du kan genast börja använda dina 50 kronor. Som om inte det vore nog har Online bingo regelbundet kampanjer igång, som till exempel Lunchbingo där man får köpa bingobrickor för endast 1 öre/st och det är också en garanterad vinst på 200kr.

På Online bingo hittar man de mesta i bingoväg, det finns brickor för så lite som 50 öre. Välj mellan de vanliga 90-bollars eller 75-bollars bingo och hoppas på turen. Varje dag anordnar chattvärdarna på Online bingo chattspel med extra bonusar och priser och som om inte det vore nog kan man därefter spela på spelautomater där jackpotten kan smaka riktigt bra lagom till morgonkaffet.

Online bingo har givetvis också skraplotter, varför inte ta chansen? Alla medlemmar får nämligen en gratis skraplott varje dag, så vinner man inte idag har man alltid en ny chans imorgon. Jag hoppas då i alla fall på vinst!

Sidan är väldigt säker, man kan sätta in pengar antingen med kreditkort, Moneybookers eller Neteller. Om man har en fråga eller undrar över något kan man ringa deras kundtjänst dygnet runt. En bra tjänst, prova själv och se.

Klicka här för att registrera dig och få dina 50 kronor helt gratis!