Spela bingo i mobilen och få 100 kr gratis!

En av de mest populära bingosidorna enligt våra besökare heter Piggybingo. Det är en bingosida som hängt med länge och hundratals av våra besökare har valt att spela hos dom och vi har faktiskt inte hört ett enda klagomål från någon så att bingospelarna hos Piggybingo är nöjda råder det inget tvivel om.

Vad är det då som lockar besökarna till Piggybingo? En av de stora faktorerna är givetvis att man helt utan att göra en insättning får 100 kr att spela bingo med bara genom att man skapar ett nytt konto, sen att de har ett stort utbud av olika bingorum och en väldesignad webbsida gör ju inte saken sämre! Och nu när man kan spela bingo i mobilen så lockas ännu fler spelare dit på grund av den funktionen.

Det här är en bingosida av riktigt hög kvalitet som vi rekommenderar våra besökare att spela på, man har ju ingenting att förlora eftersom man får helt gratis pengar så det är ju bara att provspela. Gillar man inte Piggybingo så kan man till exempel prova på MariaBingo som också är en väldigt populär bingosida.

PiggyBingo kan även spelas genom mobilen och surfplattan
Piggybingo

Hur var det nu med att spela bingo i mobilen?
Här har Piggybingo ansträngt sig väldigt mycket och man kan spela bingo på både Android och iPhones. Det funkar inte enbart i mobiler så om du har en surfplatta så kan du spela även på den. Det bästa är att man inte ens behöver ladda ner någon app för att komma igång utan man loggar in genom mobilen eller surfplattans webbläsare och sen är det bara att välja bingorum och börja spela och hoppas på att man vinner en riktigt stor summa pengar.

Få 100 kr hos Piggybingo genom att klicka här och registrera dig!