Spela gratis bingo och få även 50 kr vid registrering!

Jag hoppas att ingen har missat nätets just nu hetast bingosajt, nämligen Lysande Bingo! Med sina extrema erbjudanden som att ge bort 50 kr grtis direkt efter registrering utan insättning så har de skaffat sig många bingospelare riktigt fort som håller sig kvar på deras bingosajt och spelar under dygnets alla timmar.

Och med en svårslagen insättningsbonus på hela 300% så är det inte så konstigt att deras bingospelare är nöjda med Lysande Bingo!

Det har lanserats en hel del spännande kampanjer och vi tänkte skriva lite kort om vad som finns att ta del av just nu.

Lysande Bingos kampanjer
Lysande Bingos kampanjer

Fantasigodis bjuder på helt gratis bingo!
I bingorummet Fantasigodis så spelar man just nu gratis bingo och det är som du säkert kan förstå ett riktigt populärt bingorum. Det enda villkoret för att man ska få spela gratis bingo är att man gjort en insättning under de 7 senaste dagarna.
Tiderna som gäller för det här bingorummet är varje dag klockan 12:30, 16.00 och 19:00 och det spelas 6 omgångar vid varje klockslag.

Dagens Dubbel – Garanterade jackpottar
I bingorummet Dagens Dubbel så finns det 2 garanterade jackpottar på 250 kr vardera.
Priset per bricka är endast 50 öre och även här är villkoret att man gjort en insättning den senaste veckan. Om man vill så kan man förköpa brickor så att man har chansen att vinna en jackpott utan att ens sitta och spela själv.
Tiderna som gäller för Dagens Dubbel är mellan klickan 13:00 – 14:00.

Lysande Bingo har ständigt många kampanjer som körs samtidigt och du hittar dom enkelt genom att besöka deras webbsida och klicka på knappen ”Kampanjer”.

Besök Lysande Bingo, klicka här och få 50 kr gratis!