Spela bingo med en startbonus som du får helt gratis!

Internet är fantastiskt, det finns så många bra saker man kan ta del av helt gratis. Eftersom du hamnade just på den här webbsidan så misstänker jag att du är intresserad av att spela gratis bingo så jag tänkte berätta hur du väldigt enkelt kommer igång med det och dessutom får en startbonus helt gratis som du kan köpa bingobrickor för.

Du kan alltså vinna riktiga pengar utan att göra en enda insättning, det enda som krävs från din sida är att du registrerar dig och det tar bara ett par sekunder.

Mamamia Bingo ger dig en startbonus på 50 kr!

MamaMia Bingo är en bingosajt som lämpar sig extra för för nybörjare men kvaliteten är hög så om du redan vet hur man spelar bingo på Internet så kommer den givetvis även passa bra för dig också. MamaMia Bingos webbsida är uppbyggd som en slags community och man kan träffa och umgås med många trevliga personer. Det brukar till och med anordnas medlemsresor till Gran Canaria för de som är intresserade av det, där spelades det bland mycket annat givetvis bingo!

Här är en video från medlemmarnas resa till Gran Canaria:

Startbonus och andra bonusar
Men nu till det riktigt intressanta, vad får man i startbonus egentligen och finns det några andra slags bonusar att ta del av?
Så fort du har registrerat dig utan att göra någon insättning så kommer du att få 50 kr att spela bingo för och även 20 gratissnurr på en spelautomat i casinot som heter Attraction.

Dessutom så finns det andra bonusar du kan få om du gör en insättning. Mamamia Bingo dubblar din insättning ända upp till 1000 kr, så om du sätter in 1000 kr så kommer du alltså ha hela 2000 kr att spela bingo för men du väljer givetvis själv hur mycket du vill sätta in, många nöjer sig med mindre belopp, det är helt upp till var och en.

Men det är inte allt du kommer få i bonus om du gör en insättning, du får dessutom få 100 gratissnurr till på flera olika spelautomater. Den här bonusen är riktigt trevlig eftersom du får prova på så många olika slags spelautomater, kanske hittar du någon som du verkligen älskar att spela på?

Aktivera din startbonus på 50 kr och 20 gratissnurr, klicka här och registrera dig!

1 svar på ”Spela bingo med en startbonus som du får helt gratis!”

Kommentarer är stängda.