Spela gratis bingo hos Betsson varje dag!

Det var alldeles för länge sedan som vi skrev något om Betsson Bingo och det har hänt mycket saker sen sist. Bignoavdelningen har växt mycket, sidan har fått en helt ny mycket snyggare design och givetvis finns det mängder av bra kampanjer och bonusar som man kan ta del av.

Spela gratis bingo
Eftersom väldigt många av besökarna som kommer till våran webbsida letar efter bingosajter där de kan spela gratis bingo så kan vi glatt meddela att man kan göra just detta hos Betsson mellan klockan 17.00 – 18.00 och det spelas inte bara en gång utan det kommer att spelas gratis bingo (90-bollars bingo) flera gånger under den timmen så håll ögonen öppna och glöm inte att skapa ett konto hos Betsson genom att använda knappen längst ner i den här artikeln.

Betsson Bingo
Betsson bingo

Betsson har ett fullspäckat bingoschema och det händer nya spännande saker varje dag, dessutom så har de även utökat tiderna då deras chattvärdar är aktiva så att det blir roligare att spela bingo. Om man sätter in pengar så får man en insättningsbonus på 100% och den gäller upp till 250 kr.

Billiga bingobrickor
Det finns många olika bingorum att välja bland och priserna för brickorna varierar mycket, det finns till exempel bingorum där brickorna enbart kostar 50 öre styck och det har nog de flesta råd med. Gör dig själv en tjänst och skapa ett konto hos Betsson redan idag så du kan vara med spela spela gratis bingo du också!

Skapa ditt bingokonto hos Betsson, klicka här!