Wow! En bingobonus på 300%, gå inte miste om det här!

Här kommer en riktigt bra nyhet för alla er som älskar riktigt stora insättningsbonusar. Hos LysandeBingo så får man just nu en insättningsbonus på extrema 300% när man gör sin första insättning!

Det betyder att du kommer ha 400 kr att spela för när du sätter in en hundralapp, det räcker till massor av bingospelande och du kommer ha underhållning och spänning som håller dig sysselsatt i flera dagar framöver!

300 procent i bonus

LysandeBingo är en ny fräsch bingosida som erbjuder saker som många andra bingosidor inte har på sina webbsidor. Till exempel så finns det chattvärdar som du ser i webcam och du hör även deras röster vilket gör bingospelande extra kul! Givetvis kan du även chatta med de andra bingospelarna som befinner sig i samma bingorum som du.

Gratis bonus utan insättning
Man ska heller inte glömma bort att direkt efter att du skapat ett konto så får du 50 kr att spela bingo för helt gratis av LysandeBingo, detta får du utan att du behöver göra någon insättning så det är bara att skapa sig ett konto och börja spela bingo direkt.

Hämta dina bonusar hos LysandeBingo, klicka här och få 50 kr gratis!

1 svar på ”Wow! En bingobonus på 300%, gå inte miste om det här!”

Kommentarer är stängda.