Julbingo med julkalender fullproppad med bonusar och annat roligt!

Det var inte många dagar sen vi skrev och tipsade om AhaBingo där man kan spela bingo med Svenska kändisar! Nu har vi lite nytt att meddela om deras bingosajt. För nu i December så har ju nedräkningen till julen börjat på riktigt och AhaBingo har en riktigt trevlig julkalender där de varje dag ger ut speciella julbonusar till sina spelare.

Bonusen som gick ut 1:a December var en insättningsbonus på 50 kr och dessutom så fick man 10 kr helt gratis bara man loggade in på sitt konto! Man behövde alltså inte göra någon insättning för att få 10 kr att spela bingo för. Om du är sugen på att spela bingo på nätet så är det dax att passa på nu när AhaBingo har den här julkalendern för vem vet vilka bonusar och andra bra grejer du skulle kunna gå miste om?

AhaBingos webbsida
Julbingo

Du behöver inte känna dig besviken om du missat någon bonus för att du inte ännu skapat ett konto på webbsidan för om du läst våra tidigare inlägg om AhaBingo så vet du att du som ny kund får 100 kr helt gratis när du registrerat dig utan några insättningskrav.

Så gör dig själv en tjänst och registrera dig nu medan julkalenders finns så att du får ut så mycket som möjligt av alla bonusar, extravinster och annat! Det händer riktigt mycket nu under julen och vad passar bättre än att spela bingo i värmen medan det är kallt och grått utomhus?

Klicka här och få 100 kr hos AhaBingo idag!