Svensk 90-bollarsbingo med en startbonus på 5€!

PAF är ett välkänt namn i Sverige och är en populär casinosida i flera länder över hela världen. De har en helt egen del för just bingospelande och det finns ett riktigt bra utbud av olika bingospel. 90-bollarsbingo är det allra populäraste och priset per bingobricka ligger på enbart 0.10€, det är mindre än en krona styck! Det är det billigaste bingospelet du kan spela hos PAF och just nu pågår dessutom en kampanj som kallas för ”Bingo Ahoy”.

I den kampanjen så deltar automatiskt alla som spelar ”Bingo with Friends” på Tisdagar i en utlottning om Club Pafs riktigt lyxiga medelhavskryssning där du kommer få åka i världens största passargerarfartyg, vilken häftig upplevelse det kan bli!

Här är en video över fartyget Allure of the Seas

Det ser ju inte alls dumt ut, eller hur? Tänk att få åka runt och njuta på den skutan.

PAFs 90-bollarsbingo
Bingo90 hos PAF

Det finns givetvis flera bingospel att välja bland. Till exempel är Bingo Variant som är ett 75-bollarsbingospel riktigt populärt även det. Det finns även ett spel som heter NaturBingo som alla naturvänner bör spana in!

Få en gratis startbonus på 5€
PAF håller hög kvalitet och vi är säkra på att du kommer trivas riktigt bra där. Just nu så får man en startboinus på 5€ så kör igång och registrera dig och spela hos PAF. Glöm inte bort att spela i ”Bingo with Friends” när det är Tisdag så att du även är med och tävlar om kryssningen!

Spela bingo hos PAF redan idag, klicka här!