Registrera dig hos Guldbingo och få 100 kr direkt utan insättning!

GuldBingo ägs av Functional Games SA och här får du hela 100kr gratis att spela bingo för första gången du registrerar dig – ett väldigt generöst erbjudande som kastar lite skugga på övriga bingosidor som måhända inte är lika givmilda.

För dessa 100kr kan du passa på att njuta helt gratis och utan krav på något av de mycket populära bingospelen. 75-bollar bingon är en av de vanligaste versionerna när det kommer till bingospel i Nordamerik och VariantBingo är den vanligaste versionen som vi har i Skandinavien, bägge två kan du prova på här och kanske blir någon av dessa två klassiker din alldeles egen favorit. Detta är bara 2 av de spel som finns och med billiga priser på brickor så kommer du nog kunna prova åtminstone en handfull av de bingospel som finns på hemsidan.

Guldbingo - Höstbonus

Du kan även följa GuldBingos blogg som uppdateras lite med jämna mellanrum för att se vad som är nytt på sidan och självklart vad dom har för grymma erbjudanden till dig att ta del av, för någonting nytt försöker dom iallafall komma med så ofta dom kan.

Vinsterna följer bra marginaler och jackpotarna ger dig en skälig anledning till att logga in och njuta av spelandet i höst. Du kan bland annat passa på att spela roliga spel i chatten tillsammans med de övriga bingospelarna samtidigt som du lyssnar på bingobollarna som rullar in, i chatten kan du nämnligen vinna andra fina priser i form av bland annat frågesporter som hålls av chattmoderatorn under tiden du väntar på att bingon ska dyka upp.

Här uppmuntras alla spelare dessutom till att ha roligt samt en glad och trevlig ton mot varandra, och det är väl något som är riktigt härligt en rejäl bingokväll – gemenskap! Skaffa nya bekantskaper här du också och följ varandra på vägen mot vinsterna.

Spela bingo hos Guldbingo och få 100 kr, klicka här!